Rodzina Sp. z (nie) o.o.
Kwartet AMOK
cztery wspaniałe Artystki, Matki, Organizatorki i Kobiety
Klinika Stresu
o radzeniu sobie ze stresem i jego konsekwencjami

Rodzina Sp. z (nie) o.o. – konferencja dla rodzin

24 września 2016 roku, we współpracy z Urzędem Dzielnicy Ochota oraz Młodzieżowym Domem Kultury „Ochota”, organizujemy konferencję rodzinną pod tytułem Rodzina Sp. z (nie) o.o. Tematem konferencji będzie funkcjonowanie rodziny jako systemu w różnych obszarach – od budowania więzi opartej na miłości do kwestii organizacyjnych i wychowawczych.

Do udziału zapraszamy wszystkich dorosłych mieszkańców Dzielnicy Ochota – możecie przyjść z dziećmi. Równolegle organizujemy bowiem Ochockie Warsztaty Twórcze – zajęcia dla dzieci poświęcone twórczości i radzeniu sobie z emocjami.

Zaczynamy o 9.30, kończymy o 16.00 wspólnym rodzinnym obiadem.

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc, warunkiem uczestnictwa jest uprzednie zgłoszenie – wystarczy powiadomić nas mailem:
kontakt@f2b.47.pl

albo telefonicznie: +48 791 122 442 i otrzymać potwierdzenie.

Uczestnictwo w konferencji jest symbolicznie odpłatne – oczekujemy wpłaty 10 zł na konto Fundacji za każdą osobę dorosłą (dzieci uczestniczą w równoległych zajęciach bezpłatnie).

Prosimy o zapoznanie się z propozycją wykładów dla rodziców oraz tematyką warsztatów dla dzieci, a także dodatkowymi ważnymi informacjami organizacyjnymi (poniżej).

Rodzina Sp. z (nie) o.o. – program konferencji
Rodzina Sp. z (nie) o.o. – wykłady